друкувати


Тривають рейдові відпрацювання по попередженню пожеж в житловому секторі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-04 03:00:01

У пожежонебезпечний літній період працівники Коломийського РВ Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області дбають не лише про пожежну безпеку лісів та сільгоспугідь. Тривають рейдові відпрацювання і населених пунктів Івано-Франківської області.

Минулого тижня такі заходи проведено у селі Молодятин Коломийського району. До рейдів залучалися депутати сільських та селищних рад. Разом з ними інспектори провели подворові обходи, спілкувалися з жителями, роздали пам’ятки та листівки на протипожежну тематику.

Особливу увагу звернено на помешкання самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, малозабезпечених та соціально незахищених громадян. Не за горами початок опалювального сезону, тож господарям вказували на основні недоліки в експлуатації електрообладнання й пічного опалення, через які можуть виникнути пожежі, питали чи потрушена сажа в димарях, чи підготовлені пічки до зими.

Маємо сподівання, що проведення даних заходів допоможе уникнути виникнення пожеж у житловому секторі та збереже не одне життя наших співвітчизників.

Джерело: Коломийський районний відділ Держтехногенбезпеки