друкувати


На Коломийщині відкрили новий дошкільний навчальний заклад

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-09-03 01:15:29

1 Вересня - початок нового навчального року, свято мудрості, натхнення та світла, це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

Саме у День знань в селі Ліски відбулося урочисте відкриття нового дошкільного навчального закладу. Вперше відкрився садочок і школа набула статусу навчально-виховного комплексу. Виконані роботи по влаштуванню приміщення дошкільного навчального закладу на 25 дітей. На території закладу влаштовано ігровий майданчик.

Свято відвідалиі голова Коломийської райдержадміністрації М.М.Негрич, в.о. начальника освіти М.В.Боледзюк, депутати районної та міської ради.

Зі святом першого дзвоника та відкриттям нового дошкільного навчального закладу привітав всіх присутніх голова Коломийської райдержадміністрації М.М.Негрич, вручив для школи подарунки та грамоти за вагомий внесок в організації та будівництві Лісківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів», побажав, щоб знання  примножувалися  протягом року, вивчати й шанувати рідне українське слово, любити і примножувати своїми знаннями велич рідної держави, а рік щоб пройшов в злагоді, доброму здоров’ї, мирі, взаєморозумінні.

Джерело: Коломийська РДА