друкувати


Керівники івано-франківських управляючих компаній отримали догани від мера

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-28 01:00:59

Одразу два керівника івано-франківських комунальних управляючих компанії отримали сьогодні догани від Івано-Франківського міського голови Віктора Анушкевичуса за невиконання або неналежне виконання протокольних доручень.

Так, директора комунального підприємства «Дирекція замовника» Богдана Абрамовича було покарано за те, що відповідальні працівники очолюваної ним компанії не подали у встановлені строки інформацію про газо- та електропостачання закріплених за підприємством гуртожитків, а також за те, що в зоні відповідальності компанії «практично всюди неприбрана територія».

В свою чергу заступник директора КП «Єдиний розрахунковий центр» Микола Вітенко, який під час відсутності свого шефа Вадима Войтика виконує обов’язки керівника підприємства, поплатився за те, що його підлеглі досі не спромоглися виконати 35 протокольних доручень, окремі з яких залишаються невиконаними ще з травня місяця, а деякі, як, наприклад, ремонт вхідних дверей у під’їзді будинку по вулиці Гетьмана Мазепи, 167. «Я розумію, - зазначив міський голова, коментуючи своє рішення, - що є певні речі, які виконати за тиждень нереально. Наприклад, ремонт покрівель. Але є роботи, які не потребують особливого фінансування. Є доручення, які дані з травня місяця. Наприклад, Галицька, 53 – впала водостічна труба…»

Крім того, мер вважає, що керівники КП «ЄРЦ» недостатньо контролюють своїх підлеглих, які попросту підставляють їх, подаючи в довідки на доповідь керівництву міста завідомо неправдиві дані.

Стягнення комунальникам були оголошені під час сьогоднішньої оперативної наради в міськвиконкомі.

Автор: Сергій БІЛИЙ