друкувати


Підписано угоду про співпрацю між містами Коломия і Первомайськ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-22 04:40:18

На святкування 771-річниці міста Коломиї, 19 серпня 2012 року прибула делегація міста Первомайська Луганської області.

В ході зустрічей між головами міст Ігорем Слюзарем та Борисом Бабієм відбулися переговори в результаті яких з`явилося спільне бажання на подальші зустрічі та співпрацю.

Саме тому 20 серпня 2012р. в Коломийській міській раді  було підписано двохсторонню угоду між містами Коломиєю і Первомайськом Луганської області. Офіційна церемонія підписання угоди пройшла за участю керівництва міста та району, представників делегації з міста Первомайськ, депутатів Коломийської міської ради. Було зачитано зміст угоди, згідно якої вирішено з метою взаєморозуміння і толерантності направити зусилля для вирішення пріорітетних завдань у сфері економіки, культури, освіти, охорони здоров`я і інших суспільно значущих сферах діяльності двох міст.

Коломийський міський голова І.Слюзар та міський голова м.Первомайська Б.Бабій закріпили угоду своїми підписами. На знак того, що Коломия готова до товариської співпраці І.Слюзар вручив Б.Бабію подарункові сувеніри. Мери міст висловили надії на тісну співпрацю між містами у культурному, спортивному та економічному розвитку.

Джерело: Організаційний відділ Коломийської міської ради