друкувати


Прикарпатська міліція вшанувала пам’ять про своїх загиблих колег

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-22 04:15:42

Щороку 22 серпня  вся Україна вшановує пам’ять про своїх мужніх синів, які у протидії злочинності віддали власне життя заради безпеки життя і здоров’я інших. Ми схиляємо голови у тузі за працівниками української міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків. У цій скорботній Книзі пам’яті й десятеро співробітників органів внутрішніх справ Івано-Франківщини.

У День Пам’яті про загиблих побратимів в УМВС України в Івано-Франківській області священики відслужили молебень за упокій загиблих душ, до пам’ятника загиблим міліціонерам лягли живі квіти від працівників міліції, ветеранів органів внутрішніх справ, колег і друзів. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про міліціонерів, які відійшли у вічність.

На зустрічі з удовами та дітьми загиблих правоохоронців заступник начальника УМВС в області полковник міліції Володимир Сміх за дорученням керівника прикарпатської міліції В.М.Варцаби, від імені особового складу гарнізону запевнив, що, як і раніше, міліцейські колективи дбатимуть про ці родини і ніколи не дозволять собі байдужості у вирішенні їхніх соціальних чи побутових проблем. Міліція й надалі опікуватиметься питаннями лікування та оздоровлення, отримання вищої освіти дітьми загиблих працівників міліції. Заступник начальника УМВС в області вручив родинам загиблих міліціонерів матеріальну допомогу і висловив переконання, що ці сім’ї завжди відчуватимуть підтримку та розуміння з боку міліцейських колективів.

Керівництво УМВС в області вживає усіх управлінських заходів у професійній підготовці працівників міліції, які при виконанні службових обов’язків нерідко ризикують своїм здоров’ям і життям. Дякуючи Богу, упродовж 9 років у прикарпатській міліції немає втрат.

Цього ж дня в Івано-Франківську відбувся фінальний етап традиційного футбольного турніру серед команд міськрайвідділів міліції «Кубок пам’яті». Цьогорічним переможцем змагань стала команда Тисменицького райвідділу міліції, другими були футболісти з Снятинського райвідділу, третє місце виборола команда  Рогатинського райвідділу міліції.

Джерело: СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області