друкувати


Прикарпатські енергетики знову змагалися у риболовецькій вправності

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-21 03:00:05

Прикарпатські енергетики знову змагалися у риболовецькій вправності. Працівники «Прикарпаттяобленерго» зібралися на березі мальовничого озера у Тлумацькому районі. Їхній цьогорічний турнір «Золота вудка» став ювілейним — п’ятим, і зібрав найбільшу кількість учасників — 26 команд.

Як і раніше, мета змагань — згуртувати колектив і дати можливість добре відпочити. Особливо після напружених тижнів ліквідації наслідків погодних стихій.

«Золота вудка» складалася з двох етапів змагань — денної та нічної риболовлі. Також були передбачені інші номінації — найбільша риба, найбільша її кількість, краще оформлення сектору, рибальська байка та девіз турніру.

В підсумку, третій рік поспіль переможцями стала команда охорони «Прикарпаттяобленерго» — «Бички в томаті». Пара цих рибалок на двох спіймала більше 20 кілограмів риби. Хоча після першого дня змагань ніщо не віщувало перемоги дуету— адже їхній садок був порожнім. Весь вилов припав на ніч.

Переможці конкурсу «Золота вудка» отримали цінні подарунки. Це — високоякісне спортивне спорядження та аксесуари для рибалки.

Джерело: Радіо «Західний полюс»