друкувати


Юрій Костенко представив прикарпатських кандидатів від УНП до парламенту

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-20 12:00:58

Василь Головчак, Дмитро Чуйко і, звісно ж, Віктор Анушкевичус представлятимуть Українську народну партію на виборах до Верховної Ради України у Івано-Франківській області.

Про це повідомив 18 серпня голова УНП Юрій Костенко, який з робочим візитом відвідав Прикарпаття.

Як стверджує політик, заступник начальника головного управління охорони навколишнього середовища, депутат обласної ради Василь Головчак та голова управи Івано-Франківської обласної організації УНП Дмитро Чуйко йдуть на вибори за квотою Української народної партії у виборчому списку створеної на базі партії «Наша Україна» патріотичної опозиції, а Івано-Франківського міського голову Віктора Анушкевичуса УНП висунула кандидатом у народні депутати в мажитарному виборчому окрузі № 83, який охоплює місто Івано-Франківськ.

Характеризуючи вказаних кандидатів, пан Костенко відзначив, що В. Головчак має величезний досвід роботи у сфері збереження довкілля, «а це ресурс не оцінений поки що владою українською, але на цьому ресурсі базуватимуться гарні статки кожної родини в тих областях чи в тих регіонах, де рекреація трансформується у робочі місця, у відрахування до місцевих бюджетів», а в особі Д.Чуйка він взагалі бачить майбутнього Президента України, оскільки він представляє ту категорію молодих людей, які є здатними до творення європейської української політики – «не совкової, не залежної від РФ, а дійсно європейської демократичної політики».

Що ж до В.Анушкевичуса, то він, зі слів Ю.Костенка, є саме тим керівником, який впроваджує у місті Івано-Франківську усі ті рецепти, які Українська народна партія пропонує на всеукраїнському рівні для оздоровлення української економіки. Це, як стверджує столичний партфункціонер, вже дозволили меру Івано-Франківська забезпечити наповнення міського бюджету, запровадити низку суспільно корисних програм, зокрема, щодо підтримки молоді, підтримки охорони здоров’я тощо.

Автор: Сергій БІЛИЙ