друкувати


Понад 500 абонентів у Калуші залишилися без води

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-16 03:00:07

На Прикарпатті райцентр залишився без води. В скрутній ситуації вже півтори доби перебуває 537 абонентів у Калуші. Насосну станцію знеструмило ПАТ «Прикарпаттяобленерго». На підприємстві повідомили до таких кардинальних кроків вдалися через борг у більше аніж мільйон гривень.

Стабільних відносин, каже директор по енергозбуту Валерій Ноздрін, з проплатами від КП «Водотеплосервісу» не має. Така ситуація триває вже від початку року. Насосну станцію у Калуші знеструмлювали вже неодноразово. Однак за останні 3 місяці борги тільки нарощуються. Ситуацію з проблемним підприємством на територіальній комісії, і розглядала обласна адміністрація тому позиція керівника Водотеплосервісу енергетикам відома.

В телефонному режимі представники обласної адміністрації повідомили, що ситуацію зі знеструмленням доповіли столичним управлінцям. Крім того міський голова Калуша мав розмову з керівником «Прикарпаттяобленерго».

Останні запевнили, якщо завтра надійде хоча б 200 тисяч гривень на погашення боргу, насосну станцію увімкнуть. А поки що для калушан, які залишились без водопостачання міська влада організували підвіз технічної води.

Тим часом, за повідомленням територіального управління МНС України в Івано-Франківській області, станом на 17:00 15 серпня водопостачання все ж відновили.

Джерело: Радіо «Західний полюс»