друкувати


Дільничний, який побив жінку на Косівщині, в міліції вже не працює

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-10 04:15:19

Співробітник міліції, який нещодавно перевищив службові повноваження, побивши одну з мешканок Косівського району, вже не працює в органах внутрішніх справ. Його звільнено зі служби за дискредитацію органів МВС.

Про це повідомив вчора начальник управління МВС України в Івано-Франківській області генерал-майор міліції Василь Варцаба.

З його слів, наразі проводиться службове розслідування за фактом побиття жінки, участь в якому беруть також співробітники управління внутрішньої безпеки МВС. Поки що ж можна сказати таке. Дільничний інспектор Косівського райвідділу внутрішніх справ прибув на виклик у родину, яка давно відзначалася конфліктністю. Між членами родини – чоловіком і дружиною – точилася сварка, яка супроводжувалась бійкою. Розбороняючи їх міліціонер вдарив жінку по носі, що й стало підставою для його звільнення зі служби. З’ясувати, що саме спонукало правоохоронця вдатися до насильницьких дій, а також всі обставини вчинення таких дій ще мають фахівці, які ведуть перевірку. Не виключає керівник прикарпатської міліції і той варіант, що в такий спосіб дільничний намагався вгамувати напад істерики у жінки. Проте це не виправдовує правоохоронця у очах керівництва.

До того ж вказаний міліціонер, як зазначає пан Варцаба, не був серед кращих, а отже від його звільнення органи МВС нічого не втратять.

Автор: Сергій БІЛИЙ