друкувати


Івано-Франківська обласна асоціація інвалідів відзначає 20-річний ювілей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-10 02:15:59

Такі, як всі. Протягом 20-ти років це доводять в обласній асоціації інвалідів. Нині громадська організація відзначає ювілей. Вона об'єднує близько 57 тисяч Прикарпатців.

Це люди з обмеженими можливостями різного віку, які прагнуть довести, що вони рівні члени суспільства і можуть приносити користь. Для цього приймають участь у фестивалях та виставках народної творчості, дивують талантами та відстоюють честь області на Всеукраїнських конкурсах. А головне, кажуть в організації, що саме такі об'єднання допомагають повірити у себе та здолати бар'єр меншовартості.

Громадську організацію інвалідів вітали обласні чиновники. Говорили багато теплих слів. У свою чергу ювіляри у власний День народження побажали можновладцям, аби ті подбали про медичне забезпечення людей з обмеженими можливостями. Йдеться про 7% знижки на усі ліки. Голова облдержадміністрації в свою чергу урочисто пообіцяв побажання виконати у наступному році.

А ще Михайло Вишиванюк запропонував керівникам районних осередків асоціації інвалідів брати участь у засіданні колегії обласної та районних адміністрацій. Каже це для того, аби усі депутати знали про проблеми людей з фізичними вадами і оперативно їх вирішували.

Джерело: Радіо «Західний полюс»