друкувати


З івано-франківських євросмітників в масовому порядку крадуть колеса

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-04 11:00:47

Майже 90 коліс контейнерів для збирання твердих побутових відходів викрали за останні три тижні невідомі зловмисники.

Крадіжки стосуються лише дороговартісних і придбаних на коштів європейських грантів нововстановлених євроконтейнерів. Спочатку про це заговорив начальник управління економічного і інтеграційного розвитку Івано-Франківського міськвиконкому Богдан Білик, який на оперативній нараді у Івано-Франківського міського голови 24 липня повідомив, що за два попередніх тижня невідомі вкрали 67 коліс. Надалі забили на сполох керівники івано-франківського сміттєперевізника – «АТП 0928», які вже через – на наступній оперативній нараді 31 липня повідомили, що за тиждень, який минув після заяви Б.Білика, зловмисники викрали ще 20 коліс. При чому не допомогли і вжиті після перших крадіжок запобіжні заходи: невідомі примудрилися викрасти навіть колеса, які були приварені до контейнерів.

Кому і навіщо знадобились колеса зі сміттєзбиральних ємностей – не знає ніхто. Тим більше, що, за словами працівників «АТП 0928», там, де колеса були приварені, зловмисники по суті взяли тільки резину.

Не дали результату і численні рейди, які проводились представниками сміттєперевізника не тільки в пунктах збирання металобрухту, а й у місцях стихійної торгівлі різного роду запчастинами.

Автор: Сергій БІЛИЙ