друкувати


В Івано-Франківську відкрили "Інтернет-приймальню міської ради"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-02 03:15:52

На зустріч з чиновником — у всесвітню мережу. В Івано-Франківську відкрили «Інтернет-приймальню міської ради». Тепер, аби вирішити усі необхідні питання, мешканцям не обов'язково оббивати пороги влади. Достатньо лише зайти на спеціальний сайт.

Тут, за допомогою віртуального помічника, заповнити електронну форму заяви, чи звернення. Відповідь на запити обіцяють надати також у зручній для людей формі — електронним листом, завірені документи поштою, або й навіть телефоном.

Ще одна новація — окремий сайт Нормативних актів. Електронний реєстр, до якого внесені всі розпорядження міського голови та рішення виконкому з 2010-го року, і раніше містився на офіційній веб-сторінці мерії. Утім знайти необхідний документ у чималому списку було проблематично. Тож основне завдання нової бази актів — спростити пошук, а відтак і доступ мешканців до необхідної інформації.

Обидва сайти упродовж 2-ох місяців функціонуватимуть у тестовому режимі. Водночас охочим спробувати новинку у мерії радять не хвилюватися — усі запити прийматимуть та оброблятимуть починаючи із 1 серпня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»