друкувати


Шквальний вітер зламав та викорчував з корінням в Івано-Франківську 67 дерев

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-08-01 01:00:34

Три майданчики для складування дерев та гілок поламаних під час недільної негоди в Івано-Франківську обладнає керівництво комунального підприємства «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Як повідомив вчора перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель, відповідне рішення було прийнято під час понеділкового засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Зі слів пана Фітеля, один з майданчиків планується спеціально відвести для складування стовбурів та гілок, які впали на території, що перебуває на балансі Міського парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка. Як стверджує директор парку Володимир Ротару, таких дерев сьогодні нараховується чотири десятки.

Загалом же, як повідомили «Коломия ВЕБ Порталу» у територіальному управлінні МНС України в Івано-Франківській області, внаслідок шквального вітру в місті було зламано чи викорчувано з корінням 67 дерев. Стовбури та гілля, яке складуватиметься на вказаних трьох майданчиках, в подальшому використовуватиметься як паливо для когенераційних установок КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

Автор: Сергій БІЛИЙ