друкувати


Письменниця з Івано-Франківська Таня Малярчук написала книгу про радянську Амелі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-07-20 12:15:49

«Біографія випадкового чуда» - саме таку незвичайну назву має нова книжка письменниці Тані Малярчук. Роман щойно вийшов друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», перший наклад склав 7 тисяч примірників. Перші презентації книжки пройдуть на початку осені у Київі та Львові під час «Форуму Видавців».

Якби Амелі Пулен народилася в СРСР, це була б її біографія – саме так можна сказати про головну героїню Лєну з нового роману Тані Малярчук «Біографія випадкового чуда». Лєна з дитинства була особливою: без царя в голові, навіть Бог у неї був позичений. Лєна облишила молитися — і нічого, грім не побив, і кульова блискавка, що колись спалила її улюблену виховательку, оминула. Але втратити віру в чудо їй не дала Божа Матір у жовтій хустці, яка нагодилася рятувати її земляків, поки сама, уже доросла, Лєна тренувалася на бездомних собаках. Тож і сама Лєна береться до добрих справ – починає опікуватись людьми, які з кожною пляшкою все більше втрачають людську подобу, і рослинами, на які поступово перетворюються покинуті напризволяще каліки. І виявляється вона теж здатна на маленькі дива – проста дівчина Лєна з Радянського Союзу.

Варто сподіватись, що свіжий ковток якісної сучасної української прози від Тані Малярчук буде з задоволенням прийнято як читачами так і критиками. А вже восени буде проведено авторський тур по містах України, у рамках якого планується презентація книжки «Біографія випадкового чуда», зустрічі Тані Малярчук з читачами та автограф-сесії.

Видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» - лідер видавничої галузі та найбільший дистриб’ютор книжкової продукції в Україні. У 2011 році видано книжок загальним накладом понад 17.3 млн. примірників, що становить 30% всіх книжок, що видаються в Україні. За підсумками діяльності року видавництво стало Лауреатом премії «Український Національний Олімп» у номінації «Видавець року». Ексклюзивні проекти видавництва – це серія «Світові бестселери українською», книжки всесвітньо відомих авторів таких, як Ден Браун, Стівен Кінг, Агата Крісті та інші, у серії «Зірки української прози» - видано книжки лауреата Шевченківської премії Василя Шкляра, Золотого автора України Люко Дашвар, переможця конкурсу «Книга року ВВС» Юрка Іздрика.

Іван Лопатченко +38 057 784 00 98  ivan.lopatchenko@bookclub.ua