друкувати


Батяр Василь Мельникович хуліганив у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-07-17 04:00:29

У рамках всеукраїнського туру під колоритною назвою «Гуцул-шоу» у стінах Палацу культури «Народний дім» 15 липня відбувся концерт відомого на Прикарпатті сміхованця Василя Мельниковича. Бойківський співак протягом двох годин частував коломийців добротною порцією гумору та веселих пісень, притаманних нашому краю.

Гуцульський хуліган, - так називають Василя Мельниковича на Івано-Франківщині. Чоловік трудиться на естрадній сцені вже близько десяти років, пройшовши до цього школу весільного тамади та ресторанного музиканта. Звідти і почерпнув більшу частину свого репертуару. За час сольної кар’єри шоумен Мельникович накопичує деякі здобутки, зокрема альбом «Гуцул-Хуліган 2» за великий об’єм продажу був нагороджений золотим диском.

Оцінити талант прикарпатського сміхованця вирішили багато коломийців різних вікових категорій. Легкі та зрозумілі для простого люду тексти пісень одразу припадають до душі слухачам. Василь Мельникович у своїй піснях використовує як давні знані народні пісні, так і кавер-версії на відомі європейські хіти. Чоловік не просто знайомив публіку зі своїм репертуаром, але й багато жартував на гуцульську тематику та, звісно, з легкістю дотримувався свого сценічного образу – справжнього місцевого батяра. «Прикарпатці мають свою філософію, якої дотримуються протягом життя. У них завжди готові відповіді на всі запитання, при чому вони актуальні та цікаві для різних випадків життя, - розповідає шоумен. – На цьому моя команда і робить акцент, використовуючи в піснях лише українську мову з притаманним нашому регіонові діалектом». Протягом недільного вечора розважали коломийську публіку, окрім головного сценічного гостя, гуморист Ігор Кочепіль та лауреат всеукраїнський конкурсів Оксана Романюк.

Концерт, як і личить гумористичному шоу, минув з веселим та піднесених настроєм. Василь Мельникович під оплески вдячних глядачів пообіцяв зовсім скоро знову «побатярувати» у Коломиї.

Джерело: Коломийські Вісти