друкувати


Олімпійський вогонь побував на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-07-16 04:15:43

13 липня 2012 року (п’ятниця) Івано-Франківська область приєдналася до Всеукраїнської олімпійської естафети «Передай вогонь перемоги!».

Одразу дві області Львівська і Чернівецька вручили вогонь славним спортсменам-олімпійцям Прикарпаття на чолі з головою НОКУ Мирославом Карабіном, разом з Нелею Непорадною, Сервіном Сулеймановим, паралімпійцем Романом Месиком та провідними легкоатлетами області, символічний палаючий олімпійський факел несли, ще зовсім юні спортсмени Франківщини.

В місті Долина до них приєдналися голова райдержадміністрації Олександр Криницький, та заступник голови райради Микола Гуцуляк, які привітали учасників забігу та з великим подивом для присутніх приєдналися до них.

Першим пунктом призначення олімпійської естафети вогню був табір «Дружба», де понад 300 діточок з усієї України зустріли його з неймовірним запалом і доброзичливістю. Надалі вогонь розійшовся всім Прикарпаттям дійшов до всіх, кому небайдужа доля не тільки спорту, але і здоров’я всієї нації. А вже в суботу Івано-Франківське відділення НОКУ передало естафету своїм побратимам на Тернопільщину!

Джерело: sport.if.ua