друкувати


Депутати Івано-Франківської міськради об'єднали три управління МВК в одне

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-07-05 03:00:49

Оптимізація роботи чи потреба у заміщенні керуючих посадовців? На останній сесії міськради неочікувано суттєво змінили структуру виконавчого комітету Івано-Франківська. З ініціативи мера Віктора Анушкевичуса депутати об'єднали три підрозділи в одне управління.

Зокрема управління сім’ї, молоді та гендерної політики спільно з комітетом фізкультури і спорту приєднали до управління освіти і науки. Міський голова пояснив — у своєму рішенні керувався кількома чинниками. Перш за все, кількість працюючих в управлінні сім’ї та комітеті фізкультури не відповідали державним стандартам. Також повноваження цих установ часто дублювалися, тож відповідальних за посадові «прогріхи» знайти було вкрай важко.

Міський голова об’єднання управлінь назвав корисним для людей. Керувати управлінням освіти і науки й надалі буде Наталія Микула, а керівників відділів, ймовірно, змінять. Тим часом в кулуарах міської ради такі структурні зміни пов’язують лише з необхідністю кадрових ротацій. Схожим чином вже замінили головного архітектора міста та керівника відділу транспорту і зв'язку.

 

Джерело: Радіо «Західний полюс»