друкувати


Швейна фабрика "точить зуби" на зупинку маршруток

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-07-04 11:15:21

Зупинка громадського транспорту «Швейна фабрика», що на вулиці Галицькій в Івано-Франківську, перебуває під загрозою демонтажу. Щоправда, демонтувати її збирається не комунальна влада, хоча зупинка і перебуває у комунальній власності, а … адміністрація Швейної фабрики, на честь якої і названо зупинку.

Як повідомив заступник департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку Івано-Франківського міськвиконкому Микола Матіїв, керівництво фабрики стверджує, що зупинка стоїть на земельній ділянці, що перебуває у власності підприємства і тому вимагає перенести споруду. Якщо ж міська влада зупинку не перенесе, керівники івано-франківських швачок погрожують демонтувати її самочинно і власними силами.

«Для того є спеціально обучені люди, щоб сказати: потрібна зупинка чи ні. – обурився з даного приводу перший заступник Івано-Франківського міського голови Зіновій Фітель, – Якщо є пасажиропотік, якщо є пасажири, звісно, що зупинка потрібна».

На думку пана Фітеля, ще треба розібратись, хто і як відводив земельну ділянку фабриці, якщо у власність підприємства відійшла також частина тротуару.