друкувати


Середмістя Івано-Франківська захопили продавці сонцезахисних окулярів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-25 02:00:56

«Клондайк» для стихійної торгівлі. Середмістя Івано-Франківська захопили продавці сонцезахисних окулярів. Найбільш облюбоване торгівцями місце — площа біля Ратуші. Утім чиновники запевняють — це незаконно. Жоден із цих підприємців дозволів немає і мати не може. Ще на початку сезону виконком ухвалив рішення - торгівля у центральній частині міста — категорично заборонена.

Приборкати незаконний продаж намагаються працівники профільного управління. Для цього виходять у рейд. Утім чутки про нього швидко поширюються серед дрібних торгівців. Продавці сонячних окулярів похапцем ховають свій крам і запевняють — про заборону тут торгувати нічого не чули.

Рейдові перевірки управлінці проводять регулярно. Утім нині замість традиційних протоколів — лише рекомендації негайно згорнути торги.

Усне попередження таки діє — виносну точку продажу згортають. Та працівники управління торгівлі побоюються — якщо не буде протоколу від правоохоронців горе-торгівці знову повернуться на це місце. Утім і рейдові перевірки ніхто не припинятиме — вони триватимуть упродовж всього літа.

Джерело: Радіо «Західний полюс»