друкувати


Прикарпатські діти будуть оздоровлюватися не лише в гірській місцевості, а й на морі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-20 03:15:34

Як повідомили у головному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації, на відпочинок до Міжнародного дитячого центру «Артек» на VІ тематичну оздоровчу зміну «ХХ Міжнародний дитячий кінофестиваль «Артек» відправили 86 прикарпатських дітей.

Серед них - 12 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, троє дітей-інвалідів, 25 дітей, які перебувають на диспансерному обліку, 13 дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, 17 обдарованих дітей, 4 відмінники навчання, 9 дітей – учасників Міжнародного конкурсу-фестивалю «Щасливі долоні» та троє дітей – учасників фіналу Національного відбору на конкурс дитячої пісні «Євробачення-2012».

Упродовж 22-24 червня будуть направлені на оздоровлення ще 313 дітей з районів та міст області, які потребують соціальної уваги і підтримки. Зокрема, з 22 червня 50 дітей оздоровлюватимуться в ДЗСТ «Верховина», що в селищі Верховина, з 23 червня 41 дитина перебуватиме на оздоровленні в УДЦ «Молода гвардія», що в м.Одеса, а 35 дітей – в ПЗОВ «Прикарпатські зорі», що в с.Слобода Коломийського району.

З 24 червня 60 дітей оздоровлюватимуться в ДЗСТ «Перлина Карпат», що в с.Вигодівка Долинського району, 80 дітей – в ДЗСТ «Карпатські зорі», що в м.Косів та 47 дітей буде направлено в ПЗОВ «Романтик», що в м.Скадовськ Херсонської області.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА