друкувати


Мер Івано-Франківська доручив обмежити транзитний рух по Набережній ім.Стефаника

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-20 05:00:31

Перенесення робіт з прокладання нового каналізаційного колектора вздовж вулиці Набережної ім. Стефаника в Івано-Франківську за перехрестя з вулицею Береговою вимагатиме додаткового обмеження транзитного проїзду по вказаній вулиці.

З відповідною ініціативою звернувся вчора до керівництва Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ та департаменту житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Івано-Франківського міськвиконкому міський голова обласного центру Прикарпаття Віктор Анушкевичус.

З його слів, це пов’язано з прагненням зменшити навантаження на вулицю Кармелюка та інші бічні до Набережної вулички, які водії після розширення території ремонтних робіт використовуватимуть для об’їзду.

Мер нагадав, що навіть коли ремонті роботи тривали лише на відрізку між перехрестями з вулицями Береговою та Галицькою, а вулиці Берегова – Пулюя були офіційно визначені для обїзду, мешканці прилеглих будинків неодноразово скаржились, що водії використовують для об’їзду зон ремонту їх двори.

При цьому міський голова не погодився з думкою міської міліції про те, що для обмеження руху достатньо відповідних обмежувальних знаків, зазначивши, що такі знаки іноді навпаки слугують приманкою для окремих водіїв. Тому, на його думку, на вїзді на вулицю Набережну з боку села Крихівців доцільно поставити наряд ДАІ.

Автор: Сергій БІЛИЙ