друкувати


Віталій Кличко представив кандидатів від "УДАРу" в мажоритарних округах Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-12 12:15:58

Юрій Соловей, Володимир Герелюк, Тарас Парфан, Василь Онутчак, Володимир Довганюк та Микола Палійчук. Вказаних людей ми, вочевидь, вже незабаром побачимо в мажоритарних округах Прикарпаття в якості кандидатів у народні депутати від політичної партії «УДАР».

Принаймні в такому світлі їх вчора представив прикарпатцям під час свого виступу на Вічевому майдані Івано-Франківська лідер партії Віталій Кличко.

Того ж дня, на прес-конференції для регіональних ЗМІ головний «ударник» озвучив, в яких саме мажоритарних округах планується висувати вказаних людей. Так, Юрій Соловей, скоріш за все, балотуватиметься у виборчому окрузі №83, який включає більшу частину міста Івано-Франківська, Володимиру Герелюку «світить» округ №84, який включає вісім виборчих дільниць на території міста Івано-Франківська, територію Тисменицького, Тлумацького та частини Галицького районів; донедавна лідер фракції «Наша Україна» в Івано-Франківській обласній раді Тарас Парфан, вочевидь, балотуватиметься серед своїх земляків – у виборчому окрузі №86, до складу якого входять місто Болехів з населеними пунктами Болехівської міської ради, Долинський, Рожнятівський та частина (13 виборчих дільниць) Богородчанського району; меру Яремчі Василю Онутчаку доведеться пошиширити свою виборчу діяльність далеко за межі своєї «вотчини» - міста Яремчі. Адже до виборчого округу №87, який йому «пророчать» входять, крім Яремчі, також Надвірнянський і частина Богородчанського району. На іншого кандидата – Володимира Довганюка – чекає округ №88 (місто Коломия, Городенківський район, частина Коломийського району), а екс-губернатору Миколі Палійчуку доведеться освоювати Косівщину, Снятинщину та Верховинщину, які входять до округу №89.

Автор: Сергій БІЛИЙ