друкувати


Переможці конкурсу проектів з розвитку туризму на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-06-08 05:00:05

За результатами обласного конкурсу проектів з розвитку туризму, організованого у 2012 р. відповідно до розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації від 26.03.2012 № 187, зареєстрованого в Головному управлінні юстиції в області 28 березня 2012 р. за №20/1117, переможцями стали такі громадські організації:

1. Громадська організація «Народна довіра» (м.Тисмениця). Проект «Облаштування Хресної дороги духовно-паломницького центру Матері Божої в с.Погоня для осіб з фізичними обмеженими можливостями, дітей та людей похилого віку».

2. Громадська організація «Фонд підтримки підприємництва Надвірнянщини» (м.Надвірна). Проект «Панорамна вежа на мальованій горі».

3. Регіональна громадська організація «Спадщина Гуцульщини» (м.Косів). Проект «Збереження та облаштування астрономічно-календарного святилища з центром на г. Лисина Космацька».

4. Громадська організація Благодійна організація «Піклувальна рада Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст. «Сила громади» (с.Петрів Тлумацького району). Проект «Туристичний потенціал Дністровського каньйону – майбутнє розвитку нашого села!».

5. Громадська організація «Відродження Кутищенського краю» (с.Кутище Тлумацького району). Проект «Комфорт для туристів – розвиток для села!».

Джерело: www.if.gov.ua