друкувати


Коломийські гімназисти та учні ЗОШ №4 можуть поїхати на Євро

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-30 02:27:06

Уже четвертий рік поспіль в Калуші проходить турнір «Кубок Гостинного дому» з міні-футболу серед вуличних та дворових команд, присвячений Дню захисту дітей. Цьогоріч за сприяння відділу у справах молоді та спорту Коломийської міської ради турнір з міні-футболу на приз магазину «Гостинний дім» організували і в Коломиї, на майданчику зі штучним покриттям загальноосвітньої школи №8.

Раніше команди-переможців нагороджували цінними призами, але цього року на кону неймовірний приз – квитки на матч Євро-2012, що відбудеться у Львові. Отож вибороти право поїхати на гру мають можливість не тільки жителі Калуша, але й усіх міст, які охоплює торгова мережа «Гостинний дім». Заявки приймали в магазинах «Гостинного дому» в Калуші, Коломиї, Косові та Делятині.По дві кращі команди з кожного району поїдуть на фінал до Калуша, який відбудеться 1 червня, де й боротимуться за головний приз – 9 квитків на футбольний матч.

18 травня відбувся турнір серед команд Коломийського району. У змаганнях брало участь 11 команд. Третє місце здобула команда з природничо-математичного ліцею №9, друге – команда гімназії імені М. Грушевського, першими ж стала команда ЗОШ №4.

Командам-переможницям вручили грамоти відділу молоді та спорту Коломийської міської ради та цінні подарунки від торгової марки «Гостинний дім». А от команди, які посіли перше та друге місце, ще позмагаються в Калуші за квитки на Євро-2012.

Джерело: Коломийські Вісти