друкувати


Наймолодші пластуни взяли участь в мистецькому фестивалі "Міх талантів"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-30 12:00:31

Впродовж трьох днів у с.Іваниківка Івано-Франківської області пройшов IV новацький фестиваль «Міх талантів» ім. Л.Пиндуса за ініціативи Івано-Франківської округи Національної скаутської організації Пласт.

Учасниками фестивалю були новаки, 6-11 років, з с.Цінева, Рожнятівського району, Галича та Іваниківки. Загальна кількість учасників становила близько півсотні осіб.

Завданням цьогорічного фестивалю було повернути таланти Лісовичкові, котрі він загубив у музеї пластової творчості. Допомогти йому у цьому зголосились новаки. Вони показували театральні мініатюри, співали соло та хорові пісні, танцювали й грали на музичних інструментах, розказували гуморески і декламували авторські вірші.

Також молодші пластуни провели виставку робіт зроблені власноруч. Не обійшлось і без конкурсів «Пластова мода» та «Розмальоване личко». Найцікавішою точкою програми для всіх був карвінг - мистецтво художнього різання по овочах і фруктах.

Протягом трьох днів діти розважались та збавлялись, але недільний ранок почався із Служби Божої, після якої відбувся гала-концерт. На завершення усі учасники намалювали великий кольоровий «Привіт з фестивалю».

Даний захід реалізовано за сприяння Головного управління у справах сім’ї, молоді і спорту Івано-Франківської ОДА в рамках реалізації програми "Формування національної свідомості молоді Прикарпаття".                              

Джерело: Прес-служба станиці Івано-Франківськ Пласту НСОУ