друкувати


На Прикарпатті через кір припинено навчання у кількох школах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-29 03:15:39

Рівень реєстрації кількості випадків підозри на захворювання на кір в Україні останнім часом йде на спад. В Івано-Франківській області припинено навчання у кількох школах, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

За оперативними і статистичними даними Держсанепідслужби України, загалом із початку поточного року і до 25 травня на території країни зареєстровано 9 тис. 810 випадків підозри на захворювання на цю недугу.

За останню добу зафіксовано 53 таких випадки, зокрема: в Івано-Франківській області та Чернівецькій – по 10, Закарпатській – 9, Львівській – 8, Тернопільській – 5 і у Волинській області – 2. У Києві за минулу добу зареєстровано один випадок підозри на захворювання на кір.

На 25 травня в Івано-Франківській області у зв'язку з кором призупинено навчальний процес у загальноосвітній школі села Грабів Рожнятівського району, у навчально-виховному комплексі в селі Лісна Тарновиця і загальноосвітній школі села Лоєва Надвірнянського району, наголошується у повідомленні Міністерства охорони здоров’я.

Джерело: Освітній портал