друкувати


Переможцем вікторини "Поринь в емоції УЄФА з Євро-2012" став Михайло Лесюк

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-29 12:00:14

Михайло Лесюк - затятий вболівальник футболу ще з п’яти років. Саме він став переможцем вікторини «Поринь в емоції УЄФА з Євро-2012», що проходив на сайті Молодіжного благодійного фонду «Заради добра».

Правильно відповіли на запитання 46 учасників вікторини. Однак потрібно було визначити тільки одного переможця. Тому на "Караоке в Коломиї", що проходило біля Писанки в неділю методом жеребкування було визначено переможця. Михайло Лесюк став щасливчиком і виграв 2 квитки на матч чемпіонату Євро-2012.

Переможець згадує, що як тільки навчився ходити, одразу почав копати м’яч на сільському стадіоні. Батьки побачили, що в сина появилася велика жага до цього виду спорту, записали Михайла в секцію футболу в Корнич. З дня в день він досягав все нових і нових успіхів. Не переставав вболівати за футболістів. Тепер він - студент Коломийського політехнічного коледжу. Грає в футбольній команді с. Дебеславці. Отримував не одну поразку й не одну перемогу. Однак ніколи не розчаровувався, а вигравши, не розслаблявся. Каже, що для хорошого результату потрібно грати в футбол чи не весь день.

Про вікторину дізнався випадково. Шукав свіжу інформацію про Євро-2012 в інтернеті. Зайшовши на сайт Молодіжного фонду «Заради добра», прочитав про вікторину. Одразу без жодних вагань вирішив взяти участь. Зізнається, що знав відповіді практично на всі десять запропонованих питань. Всі вони були на футбольну тематику. Мовляв, дванадцять років затятого вболівання допомогли легко впоратися із завданнями. Коли все вирішив, почав надіятися на перемогу. Хвилювався і чи не щодня перепитував маму, чи ще не телефонували організатори вікторини.

У неділю, 27 травня, увечері Михайло їхав грати в футбол. Дорогою йому зателефонувала мама і повідомила, що організатори вікторини сповістили результати. Захопивши подих, хлопець не знав, на що надіятися. Коли почув, що саме він став переможцем, радостям не було меж. Тепер Михайло живе в очікуваннях.

- Я мріяв потрапити на матч чемпіонату Євро-2012, - ділиться емоціями Михайло Лесюк. - У своїй футбольній колекції є автографи футболістів команди «Манчестер Юнайтед». Стіни кімнати обвішані футбольними плакатами. Однак про те, що я поїду на матч Євро-2012 годі було думати. Тому я дуже сильно вдячний Молодіжному благодійному фондові «Заради добра» за те, що дали можливість взяти участь у такій вікторині й побувати на матчі.

Джерело: zaradydobra.org