друкувати


Івана Данилишина обрали до президії Федерації боксу України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-24 04:15:26

Недавно у Києві відбулася позачергова рада Федерації боксу України. На цьому засіданні заслуженого тренера України коломиянина Івана Данилишина обрали першим заступником голови президії Федерації боксу України. Про свою майбутню роботу на цій посаді Іван Данилишин розповів кореспонденту sport.if.ua.

«Нині український бокс є на дуже хорошому рівні, — розповідає Іван Данилишин. — Тому його треба максимально підтримувати. Хочеться, щоб бокс залишався на такому рівні. Треба, щоб відкривалися нові секції, щоб провідні спортсмени мали від держави належну підтримку, щоб у них у побуті було все добре. Також ми хочемо відкрити центр боксу в Україні, за типом спеціалізованої академії».

Як каже Данилишин, нині збірна України готується до поїздки в Сполучені Штати Америки. Після матчевих зустрічей американців з українцями в Чернівцях та Івано-Франківську американська сторона запросила наших боксерів на такі ж поєдинки в США. Цілком можливо, що в українській команді будуть прикарпатські боксери. За словами нашого тренера, на цьому наполягали керівники американської збірної.