друкувати


На Прикарпатті відбувся шкільний турнір з "Що? Де? Коли?"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-24 05:00:38

Розумні і кмітливі. Саме таких об'єднує гра Що?Де? Коли? У відбіркових іграх взяли участь 73 команди, а це близько 500 учнів із семи районів Прикарпаття та міста Яремче. За звання найерудованіших школярів у фіналі змагалося 16 команд.

Підтримати кращих кмітливців Прикапаття до Івано-франківська приїхали їхні вчителі. Кажуть такі конкурси на ерудицію – це незамінний досвід для учнів та хороша перевірка для педагогів. Самі запитання, кажуть шкільні наставники, не лише охоплюють усі сфери навчального матеріалу, але й мають цікаві логічні викрутаси.

Друге та третє місця посіли команди «Яртінь» (Яремчанська ЗОШ) та «Юніор», що представила Богородчанський район (Дзвиняцька ЗОШ).Першість здобула команда «5+ одна», що представляла Надвірнянський район (Пнівська ЗОШ). Призери мають свій секрет успіху.

Фіналістів та переможців турніру нагороджував депутат обласної ради Юрій Дерев'янко. почесні грамоти для всіх учасників, кубки та медалі для призерів т. а от головні переможці «Що? Де? Коли?» отримали від благодійників мультимедійний комплекс для рідного навчального закладу.

Джерело: Радіо «Західний полюс»