друкувати


Коломийський педагогічний коледж випустив 100 бакалаврів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-24 11:40:09

У середу, 23 травня, у стінах Коломийського педагогічного коледжу відбулося вручення дипломів студентам, які успішно пройшли усі випробування і державну атестацію та отримують кваліфікацію бакалавра.

Цьогоріч почесне звання в закладі присвоїли сотні студентам за спеціальністю «Початкове навчання». Для цього їм необхідно було після закінчення коледжу ще рік продовжувати начання у закладі. Окрім цього, випускники мають можливість отримати повну вищу педагогічну освіту у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Висока успішність випускників закладу стала доброю традицією для цього коледжу. Зокрема, цьогорічний шостий випуск бакалаврів засвідчив це вчергове: вісім студентів отримали дипломи з відзнакою, а 40 випускників склали державні іспити на «4» та «5». Майбутні педагоги завдяки висококваліфікованим викладачам здобувають необхідні знання для подальшої діяльності на теренах шкіл. Варто зазначити, що майже 80% випускників працюють у загальноосвітніх установах нашої області. Вони розповідають, що навчатися у коледжі завжди цікаво та весело: олімпіади, конференції, різноманітні зустрічі та конкурси, - вчителі роблять все для того, аби заохотити студентів до навчання.

У привітальному слові директор коледжу Валерій Ковтун побажав випускникам стати найкращими фахівцями педагогічної справи та не забувати свою «альма-матер».

Урочиста церемонія відбулася у невимушеній та святковій атмосфері: щасливі обличчя випускників, подяки, обійми та спогади про цікаве навчання у коледжі. З музичними номерами виступили їхні молодші друзі по навчальному закладу, за що отримали масу бурхливих оплесків.

Той, хто має чисте серце та ясний розум, завжди буде щасливим та успішним у житті, тому майбутні педагоги бажали один одному створювати своє життя у благополуччі та берегти серця у чистоті.

Автор: Вікторія МАРТИНЮК
Джерело: Коломийські Вісти