друкувати


Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-23 03:10:55

22 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Коломийської міської ради. Про міську цільову програму "Розвиток туризму в місті Коломиї" на 2012-2015 роки" доповідала начальник відділу культури і туризму міської ради Уляна Мандрусяк.

Після доповіді і обговорення це питання зняли з розгляду я недостатньо підготовлене і перенесли його на доопрацювання.

Про стан виконання рішення виконкому від 24.05.2011 №174 "Про першочергові заходи щодо забезпечення виконання Закону України "Про доступ до публічної інформації" доповів начальник відділу інформаційної політики та зв'язків з громадськістю міської ради Микола Реп'ях, а програму зайнятості населення міста Коломиї на 2012-2014 р.р. представив директор міськрайонного центру зайнятості Мирослав Мацьків.

Члени МВК оперативно розглянули питання "Про проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території м. Коломиї", по якому від Коломийського ОМВК мав доповідь майор М.Фенів, про надання допомоги на лікування, на поховання, розглянули проблематичні питання дітей, які представив начальник служби в справах дітей Ігор Івахнюк, а також господарські питання.

На пропозицію Івано-Франківської обласної організації спілки журналістів України ввели до складу комісії з присудження Коломийської міської літературної премії імені Тараса Мельничука голову обласної організації Євгена Барана, а вивели Дмитра Гриньківа.

Всього на засіданні розглянуто 27 питань, по яких прийнято відповідні рішення.

Джерело: Відділ інформаційної політики та зв'язків з громадськістю Коломийської міської ради