друкувати


Юні рятувальники із Корнича представлятимуть Прикарпаття на Всеукраїнському фестивалі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-22 03:33:47

В Івано-Франківську пройшов обласний етап 18-го Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних-рятувальників.

Це один з найпопулярніших дитячих фестивалів, започаткований майже два десятиліття тому.

За честь представляти Прикарпаття на загальнодержавному рівні змагалися вісім найсильніших, найвеселіших та найспортивніших команд. Організатори Фестивалю - Управління Держтехногенбезпеки та МНС в області, Головне управління освіти та науки Івано-Франківської обласної держадміністрації, обласна організація ДПТ України.

Уже традиційні конкурси «Візитка» та «Домашнє завдання» вразили несподіваними творчими знахідками. Правил безпеки присутніх зі сцени навчали колоритні персонажі з творів Нечуя-Левицького баба Параска та баба Палажка, вередливе чортеня і добрий ангел, мужні рятувальники та необачні туристи. Юні пожежні наочно у цікавій формі продемонстрували можливі небезпечні ситуації, показали, як правильно діяти за певних обставин і як чинити не слід.

Лаври переможців дісталися командам “Сигнал-101” Корницької загальноосвітньої школи Коломийського району, “Полум’яні соколи” Комарівської ЗОШ Галицького району та «Іскра» Гринявської загальноосвітньої школи Верховинського району. А за рішенням журі на Всеукраїнському рівні Прикарпаття представлятимуть юні рятувальники із Корнича.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК