друкувати


У Коломиї в ЗОШ №4 з’їли "Букварик"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-17 01:00:14

Добігає кінця навчальний рік, в Коломиї свято останнього дзвоника відбудеться традиційно 25 травня. А на разі в усіх школах міста першокласники прощаються з «Букварем». У Коломийській загальноосвітній школі №4 "Букварик" навіть з'їли!

Цілий рік найменші школярі вивчали премудрості шкільної науки. Свої знання першокласники демонструють батькам не лише показуючи щоденник, а й безпосередньо в класі.

На святі «Прощавай «Букварику» діти розказують вірші, відповідають на запитання вчителя та виконують різноманітні завдання, а ще співають, танцюють і згадують яким був перший рік в школі.

У загальноосвітній школі №4 свято «Прощавай «Букварик» проходить весело. Наприклад учні 1-Г класу отримали навіть дипломи, про те, що вивчили 33 літери українського алфавіту та навчились читати і писати, а ще, в подарунок від «Букварика» кожному учневі дісталася книжка, яку вони читатимуть під час літніх канікул.

Бурхливими оплесками діти вітали свого класного керівника Уляну Ярославівну, коли вона на завершення свята почастувала вже майже другокласників смачним тортом у вигляді «Букварика», який дітлахи з превеликим задоволенням з’їли.

Джерело: Коломийські Вісти