друкувати


Стартував Всеукраїнський фестиваль дитячої поезії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-16 03:15:08

Вперше, з метою відновлення у суспільстві та у дитячому середовищі інтересу до поезії, активізації творчого потенціалу дітей, виявлення і розвитку талановитих дітей дошкільного віку та молодших школярів, популяризації кращих вітчизняних творів та сучасних авторів, поповнення фондів дошкільних та шкільних бібліотек зразковими сучасними виданнями та поетичними творами, Міністерством освіти і науки, молоді та спорту за участю творчих спілок, провідних дитячих поетів та відомих митців оголошено Всеукраїнський фестиваль дитячої поезії.

Всеукраїнський фестиваль дитячої поезії проводиться в два етапи: відбірковий (з 14 травня до 10 вересня 2012 року) та Всеукраїнський, заключний, у м. Києві – 24 жовтня 2012 року.

Для участі у першому відбірковому етапі заявку з позначкою номінації (відповідно до зразку) та вірш чи сканований малюнок необхідно до 10 вересня 2012 року надіслати на адресу Festpoetiv2012@ukr.net.

У межах кожної номінації одним автором може бути представлено не більше 3-х віршів, малюнків. У заключному етапі беруть участь автори творів, робіт, відібрані журі.

Голосувати за вірш чи сканований малюнок, які сподобались найбільше, може кожен з 15 вересня до 15 жовтня 2012 року на освітньому порталі PEDPRESA.COM.

Номінації Фестивалю:     

І. Кращий вірш поетів:          

1. «Для немовлят»

2. «Для дітей віком від 1 до 3 років

3. «Для дітей віком від 3 до 6 років»

4. «Для молодших школярів »     

ІІ. Кращий дитячий вірш:          

1. «Вірші дітей до 6 років»

2. «Вірші молодших школярів»

ІІІ. Кращий дитячий малюнок ( ілюстрації ) до віршів            

1. «Роботи дітей до 6 років»

2. «Роботи молодших школярів»           

Учасники Фестивалю

- дитячі поети;

- діти до 10 років (поети, художники).

Джерело: Міністерство oсвіти і науки, молоді та спорту України