друкувати


БК «Тирлич» претендує на "золото" обласного чемпіонату

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-15 12:00:50

В кінці травня відбудуться фінальні ігри чемпіонату Івано-Франківської області з баскетболу. Успішно виступає там і коломийський баскетбольний клуб «Тирлич». Минулого тижня коломийські баскетболісти провели дві гри в Івано-Франківську.

В першій грі коломийці зустрілися з івано-франківським клубом «Кооператор» у манежі коледжу фізичного виховання.

З перших хвилин гри на полі точилася запекла боротьба, адже обидві команди до цієї зустрічі підійшли абсолютними лідерами та й за рівнем гри команди не поступаються одна одній. Після двох періодів рахунок був рівний - 52:52, далі ж коломийські баскетболісти повели в рахунку і до кінця гри втримали перевагу

Ще одна гра відбулася зі збірною Івано-Франківська «Динамо». І в цій грі баскетболісти «Тирлича» показали високу майстерність і з рахунком 93:61 впевнено перемогли. Жодних шансів суперникам «тирличани» не залишили, навіть попри те, що на полі переважно грали молоді баскетболісти. До слова, за сезон 2012 року рівень новачків значно зріс і вони вже потихеньку «наступають на п’яти» досвідченим гравцям.

Наступного тижня БК «Тирлич» зіграє з командою Прикарпатського університету, хоча ця гра для коломийців вже нічого не вирішує. Вони й так в четвірці команд, які в кінці травня розіграють медалі чемпіонату області.

Баскетбольний клуб «Тирлич» бере участь в обласних змаганнях лише вдруге. Торік вони, граючи в чемпіонаті вперше, вибороли срібні нагороди, а цьогоріч, пройшовши турнір без поразок, «тирличани» націлені на «золото».

Автор: Оксана ОСТРОВСЬКА