друкувати


Караоке у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-14 12:00:13

На головній площі Коломиї, біля музею писанкового розпису щонеділі за підтримки депутата Івано-Франківської обласної ради Богдана Гдичинського та Молодіжного благодійного фонду «Заради Добра» буде відбуватись караоке. 13 травня на День матері, таке шоу відбулося вперше. Попри дощову погоду поспівати зібралось близько трьох сотень коломиян.

Все відбувалось згідно правил: відбірковий тур, сольне виконання пісні на вибір, яйця та курка тим хто отримав найменше оплесків, у пів фіналі збирали кошти у капелюхи, а переможцю подарунки та головне можливість заспівати в Києві на шоу «Караоке на майдані». Ведучим караоке у Коломиї буде Олександр Скічко з ранкового шоу «Підйом» на новому каналі.

В Коломиї Олександр вже не вперше, а відтепер кожної неділі буде проводити в писанковому місті «Караоке в Коломиї». «Я втретє приїжджаю до Коломиї і мені вона видається, справжнім європейським містом. Я просто в захваті. З приводу того чому саме в Коломиї проводимо караоке, то зізнаюсь, що не так просто приїхати кудись і зробити караоке. Треба щоб хтось це підтримував. У Коломиї знайшлися такі люди це молодіжний благодійний фонд «Заради Добра» та депутат Івано-Франківської обласної ради Богдан Гдичинський. Плануємо що караоке в Коломиї триватиме протягом усього літа. Головний приз для переможців місяця це поїздка в Київ, де він представлятиме Коломию на «Караоке на майдані» з Ігорем Кондратюком», – розповів О. Скічко.

Перше караоке відбулося попри дощову погоду, але як говорять в народі, дощик на почин – це до везіння, тим паче що співати в Коломиї вміють, переконаний Богдан Гдичинський: «Сьогодні молодь Коломийщини дуже талановита і всі проекти які здійснюються в Україні добрі для молоді я думаю, що пора розпочинати і на Коломийщині. Впевнений, що молоді люди покажуь на що вони здатні і продемонструють свої таланти не тільки в Коломиї, а і в столиці».

В фіналі «Караоке в Коломиї» боротьба була напруженою. До останнього не знали що ж переможе жіноче сопрано чи чоловічий баритон.

З перевагою у 200 гривень перемогла Оксана Томенчук, їй і дісталися титул першої переможниці «Караоке в Коломиї» та подарунки.

«По освіті я не музикант, але музика це моє життя. Співаю я від самого народження і любов до музики мені привили мої батьки музиканти. Пісня в нашій сім’ї лунає завжди. Враження від караоке лише прекрасні, сьогодні радію подвійно, адже побачила афішу випадково і не могла дозволити собі це пропустити, навіть попри дощову погоду. Як виявилось недаремно», – радіє перемозі Оксана.

Від організаторів переможниця отримала у подарунок DVD програвач, а від глядачів бурхливі оплески.

Наступної неділі, 20 травня, о 13:00 Молодіжний благодійний фонд «Заради Добра» запрошує коломиян на чергове шоу «Караоке в Коломиї».