друкувати


Шестирічна Анастасія Федуник - "Міні Міс Коломия - 2012"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-02 12:15:52

Фінальний тур дитячого конкурсу краси й талантів «Міні Міс Коломия – 2012» відбувся 28 квітня в концертній залі фізкультурно-спортивного комплексу «Локомотив». До участі в ньому було попередньо відібрано 11 дівчаток. Вік наймолодшої красуні 6 років найстаршої 12.

Організувала конкурс «Міні-Міс Коломия – 2012» Лілія Стойко директор Коломийської модельної школи «Щасливі моделі» за підтримки Молодіжного благодійного фонду «Заради Добра».

Під час конкурсу дівчатка дефілювали сценою у національних костюмах,  показували свої таланти у конкурсі «домашнього завдання», а також був вихід в купальниках та постановка «Весела перерва», ну і звичайно ж не обійшлося без дефіле в вечірніх сукнях.

Найбільше глядачів вразив вихід дівчат в образі казкових героїв. Діти та їхні батьки доклали максимум фантазії та зусиль, аби створити неповторні сукні й костюми казкових героїв, вигаданих персонажів. Глядачі були просто в захваті від того розмаїття кольорів та фарб, задумів, цікавих ідей та їх реалізації.

Такий захід в Коломиї провели вперше, але організатори обіцяють зробити його традиційним.

«Приємно, що у Коломиї організовують такі свята, де діти можуть самореалізуватися та показати свої таланти. Ми підтримуємо обдаровану молодь і, так само, як сьогодні долучились до організації конкурсу, будемо й надалі допомагати дітям проявляти себе у різних сферах життя. Як на мене, то різноманітні конкурси – це один зі способів залучити молодь, і зокрема школярів до цікавого та корисного проведення дозвілля і показати альтернативу вуличному життю»,  – наголосив голова Молодіжного благодійного фонду «Заради Добра» Андрій Волощук.

Дві години конкурсу промайнули непомітно, рішення журі оголосила Лілія Стойко.

Переможницею у номінації «Міні-Міс Модель 2012» стала Вікторія Семенюк,  Олю Прусак найбільше підтримували глядачі, вона стала  «Міні-Міс Глядацьких Симпатій», Ковальчук Кароліна – «Міні-Міс Посмішка», Білінська Іванна – «Міні-Міс Чарівність», «Міні-Міс Артистичність» отримала Таня Павлюк, Колодій Аліна «Міні-Міс Грація», Мельник Анастасія «Міні-Міс Фотогінічність».

«Третя Віце Міні-Міс Коломия – 2012» – Юліана Василовська, «Друга Віце Міні-Міс Коломия – 2012» – Тетяна Павлюк, «Перша Віце Міні-Міс Коломия – 2012» – Семенчук Валерія і почесний титул «Міні-Міс Коломия – 2012» отримала наймолодша учасниця конкурсу шестирічна Анастасія Федуник.

Усі конкурсанти отримали у подарунок м’які іграшки.

Автор: Оксана Островська, шеф-редактор тижневика "Коломийські ВІСТИ"