друкувати


В Івано-Франківську відбувся семінар-навчання для представників ЗМІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-05-01 12:00:00

Нюанси законодавчих колізій. В Івано-Франківську відбувся семінар-навчання для представників регіональних мас-медіа. Основна тема зустрічі — правові проблеми розміщення та поширення реклами у ЗМІ. Саме це нині найбільше і хвилює телевізійників.

Що можна давати в ефір, що категорично заборонено, та як у правовому полі обійти законодавчі пастки — основні нюанси взялися роз'яснювати експерти Правового центру Незалежної асоціації телерадіомовників.

Поспілкуватися із юристом на зустріч окрім місцевих ЗМІ завітали представники теле- та радіокомпаній зі Львова, Тернополя, Чернівців, Коломиї та Стрия. «Найгарячіша» тема семінару — наближення виборчого процесу.

Підвищення рівня обізнаності менеджерів підприємств — невід'ємний атрибут розвитку бізнесу. Утім для комфортного спілкування, а відтак і вдосконалення, має бути своєрідна арена для зустрічей із фахівцями. Принаймні у цьому переконаний голова депутатської комісії з питань промисловості та підприємництва Олександр Бубен, який підтримав проведення семінару.

Семінар на Прикарпатті, запевняють його організатори — лише перший крок. На майбутнє планують провести ще серію подібних заходів із медійниками чи не в усіх містах України.

Джерело: Радіо «Західний полюс»