друкувати


26 квітня - 26 роковини аварії на Чорнобильській АЕС

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-26 02:48:04

Шановні співвітчизники! Вже більше чверті століття ми несемо у серцях і душах біль, завданий нищівною катастрофою на Чорнобильській АЕС.

В Україні та світі існує зловісний вимір часу: до і після Чорнобиля. До 26 квітня 1986 року світ мав ілюзію власної безпеки. Після цієї дати ніхто і ніде не може бути впевненим у безпечному завтрашньому дні. І події на японській АЕС «Фукусіма-1» лише підтвердили цю гірку правду життя.

Сьогодні усі ми вшановуємо пам'ять тих, хто поклав життя у боротьбі з радіацією. Згадаймо пожежників, міліціонерів, військових, авіаторів, енергетиків... Ці герої за покликом серця у перші дні прибули до Чорнобиля і практично голими руками закрили жерло зруйнованого реактора. Вони врятували світ від значно масштабнішої катастрофи, вдячний їм за це.

Вічна їм пам'ять!

Також вшануємо героїв-ліквідаторів, які, на щастя, перебувають з нами. На місцевому рівні ми робимо все можливе, аби полегшити і покращити Ваше життя.

Від усього серця висловлюю подяку живим! Щиро зичу Вам міцного здоров’я на довгі роки, миру, благополуччя та достатку Вашим родинам! І нехай береже Вас Бог!

З глибокою повагою

Коломийський міський голова Ігор Слюзар

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич