друкувати


В Івано-Франківську триває електронна реєстрація дошкільнят

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-19 02:00:59

Другий етап електронної реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади розпочався в Івано-Франківську. Нагадаємо, в попередні два місяці тривав переоблік дітей, котрі вже стояли в черзі в окремих садочках до 10 січня 2012 року. А з першого квітня стартувала загальна реєстрація дошкільнят.

З перших днів, за словами мешканців реєстрація супроводжувалася великими чергами. Однак ефект від нововведення таки відчутний — процедура запису малюків стала прозорішою.

Аби реєстрація не приносила незручностей івано-франківцям, його ініціатори вжили ряд додаткових заходів. Зокрема на дві години продовжили час прийому документів. А кількість реєстраторів збільшили втричі.

До речі перший етап реєстрації вже дав перші результати. До початку електронного обліку кількість дітей, котрі підлягали перереєстрації, становила 5,5 тис. осіб. Однак підтвердили свою черговість у відповідних дитсадках лише половина з них. Точна цифра дає можливість визначити, скільки саме потрібно в Івано-Франківську нових дошкільних закладів.

Джерело: Радіо «Західний полюс»