друкувати


В Івано-Франківську офіційно завершився опалювальний сезон

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-18 12:15:53

У п'ятницю в Івано-Франківську офіційно завершився опалювальний сезон. Відповідне розпорядження 12 квітня підписав міський голова Віктор Анушкевичус. Наразі з опаленням залишили лише медичні заклади.

Також вибірково теплозабезпечення отримують дитячі садки. В школах, у зв'язку з пятиденними канікулами, батареї уже холодні. Однак при потребі в навчальних закладах тепло можуть знову запустити.

Опалювальний сезон, резюмують комунальники, пройшов нормально. Хоча у зв'язку з морозами, були деякі проблеми в лютому, дискомфорту для мешканців це не принесло. Нині у тепловиків головне завдання — розрахуватись за спожите паливо перед ДК «Газ України».

Наразі прогнози невтішні. Боргують «теплокомуненерго» не лише мешканці і юридичні особи, до цього списку потрапили бюджетні установи міста, області і держави.

Загальний борг Теплокомуненерго перед ДК «Газ України» нині становить близько 65-ти мільйонів гривень. Аби зменшити цей показник, комунальники обіцяють посилити претензійну роботу зі своїми споживачами.

Джерело: Радіо «Західний полюс»