друкувати


Хіп-хоп весну відкрито в Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-18 11:40:49

17 квітня на площі перед Писанкою зібралися брейкдансери «Advanced Crew» та бітбоксери «Noize Maker», аби відкрити цьогорічну хіп-хоп весну. Попри доволі холодну погоду підтримати місцеві таланти прийшло чимало коломийців.

Молоді люди доволі вправно вправляються у своїй сфері, яка принесла їм не лише все міську славу, але й задоволення. Адже хлопці займаються улюбленою справою далеко не перший рік, зокрема бітбоксери з «Noize Maker» задають ритм на коломийській сцені третій рік поспіль. Два хлопці з колективу нещодавно також демонстрували свої вміння у всеукраїнському шоу «Україна має талант» та отримали три «так» від суддів на кастингах проекту. Проте молоді люди не збираються припиняти свій розвиток, адже попереду ще чимало планів. «Нам подобається наша справа, - розповідає бітбоксер Сергій Кемко. – Але нам ще потрібно чимало навчитися. Проте якість роботи помітно зросла від нашого першого виступу на День міста Коломиї».

Натомість їхні друзі по сцені - брейкдансери з «Advanced Crew» працюють у місті шостий рік поспіль. Два цих колективи готуються до виходів на публіку в приміщенні ГО «Молодий Рух».

- Ми вийшли сьогодні на вулицю Коломиї, аби показати людям, чим займаємося. Та можливо якимось чином зацікавити молодь до такої цікавої та корисної справи, - ділиться думкою брейкдансер Юрій Ястремський.

Окрім «Advanced Crew» та «Noize Maker» на свято хіп-хопу приїхали колективи з Івано-Франківська та Чернівців, які дружньо позмагалися на сцені з місцевими колективами. Присутні залишилися задоволені виступом як коломийців, так і гостей міста. Хлопці безперечно задали хіп-хопівський ритм з весняним настроєм на цілий рік.

Автор: Вікторія МАРТИНЮК