друкувати


Коломийський "Ексклюзив" на міжнародному фестивалі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-12 01:00:28

Нещодавно відбувся V Міжнародний фестиваль танцювальної аеробіки, фітнесу та спортивного танцю, I етап Кубка України, приурочений до «Євро-2012» у м. Луцьку. Загалом у спортивному святі взяли участь понад 200 учасників – 26 команд з різних куточків України. Були представники з Росії та Польщі.

Участь у фестивалі взяла і наша коломийська студія сучасного танцю «Ексклюзив», керівником якої вже впродовж 14 років є Тетяна Стефурак. Змагання відбулися у трьох вікових категоріях і в наступних напрямках: степ, хіп-хоп, фристайл, танцювальні види (латина, базова аеробіка, фанк, схід, черлідінг, MTV-dance).

«Це були серйозні змагання, на які ми вперше вирішили поїхати, і, як результат, отримали заслужену нагороду – два кубки і грамоти. Дуже сподобалася мені атмосфера фестивалю, нас надзвичайно тепло приймала публіка, ми зуміли її завести. Звісно не можу не сказати і про спортивну споруду «Адреналін-сіті», де відбувалося це свято танцю. Там щодня організовують різного рівня змагання – як місцеві, обласні, так і міжнародні, що мене приємно вразило. Насправді я дуже люблю ФСК «Локомотив», я тут виросла, але час іде і скажу відверто: варто подумати про якісь сучасніші спортивні комплекси, яких в нашому місті, на жаль, немає», – зазначила Тетяна Стефурак.

Коломийська команда (а точніше їх вийшло дві: від 7 до 9 років і старша) демонструвала номери, які готували заздалегідь. Це ірландський танець, насичений джампами (стрибками), номер танцювальної аеробіки, за який отримали гран-прі, белліданс (східний танець), а 1-ше загальнокомандне місце отримали у номінації фристайл.

До складу студії сучасного танцю «Ексклюзив» долучилися вихованці пані Тетяни з ліцею сфери послуг і випускники коломийської філії Київського державного коледжу естрадного та циркового мистецтва.

Оцінювало виступи компетентне журі, до складу якого входив відомий хореограф «Майдан’S», зірка хіп-хопу Ігор Ваганов, який на завершення фесту організував майстер- клас для всіх учасників змагань.

Також окрім виступів і тренувань коломийці мали змогу розважатися у спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін-сіті», прогулятися Луцьком та побувати у знаменитій фортеці.

Цей фестиваль – своєрідна популяризація здорового способу життя. Хотілося б щоб Коломия теж приймала подібні змагання.

Надалі «Ексклюзив» запросили на конкурси, які відбудуться в Одесі і Польщі, що дуже тішить.

Автор: Олександра ЩЕРБАКОВА
Джерело: Коломийські Вісти