друкувати


5 квітня відбулася позачергова 16-та сесія Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-04-06 11:15:45

5 квітня 2012 року відбулася позачергова 16-та сесія Коломийської міської ради. До порядку денного місцевого законодавчого органу було внесено тільки 2 питання:

1. Про вступ міської ради до Добровільного об'єднання органів місцевого самоврядування - асоціації "Енергоефективні міста України".

2. Про затвердження складу комітету з конкурсних торгів та Положення про комітет з конкурсних торгів міської ради.

Розглянувши перше питання порядку денного депутати дали згоду щодо вступу міської ради до Добровільного об'єднання органів місцевого самоврядування - асоціації "Енергоефективні міста України". Як пояснив доповідач - заступник міського голови В.Тарновецький, участь міської ради в цій організації дасть можливість залучити кошти Європейського банку реконструкції і розвитку для впровадження енергозберігаючих технологій.

З метою приведення у відповідність діючих положень з конкурсних торгів до норм чинного законодавства у сфері державних закупівель, забезпечення організації і проведення процедур закупівель затверджено Положення про комітет з конкурсних торгів Коломийської міської ради та поновлено склад цього комітету.

З обох питань порядку денного сесія прийняла відповідні рішення. Проголосовано також один депутатський запит. На цьому сесія завершила свою роботу.

Джерело: Організаційний відділ Коломийської міської ради