друкувати


Побутові вбивства на Прикарпатті стали траплятись щодня?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-31 11:00:07

Побутові сварки, особливо на ґрунті розпиття спиртних напоїв, все частіше стають причиною скоєння вбивств мешканців Прикарпаття.

Так, лише за останні дві доби правоохоронці зафіксували два випадки, коли життя мешканців краю безглуздо обривалось після з’ясування стосунків з колегами.

Зокрема, як повідомили «Коломия ВЕБ Порталу» у секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області, 30 березня в одному з помешкань обласного центру було виявлено труп 43-річного чоловіка з ножовими пораненнями в області грудної клітки. За «гарячими слідами», правоохоронцям вдалося встановити, що тілесні ушкодження, які виявилися несумісними із життям, потерпілому заподіяв 46-річний раніше судимий івано-франківець, у якого виникли з загиблим неприязні стосунки.

Днем раніше у Рогатинському районі через побутову сварку загинув 46-річний мешканець одного з сіл району, для якого фатальною стало розпивання спиртних напоїв з 34-річним жителем Тернопільщини. Після чергової чарки оковитої чоловіки щось не поділили і, як наслідок, гість завдав чоловікові тілесних ушкоджень, які виявились несумісними з життям.

В даний час по обох фактах вбивства ведеться слідство. Підозрювані у скоєні злочинів перебувають під вартою.

Автор: Сергій БІЛИЙ