друкувати


І знову БК "Тирлич" впевнено перемагає

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-30 09:40:17

Розпочато ігри другого кола змагань за нагороди чемпіонату Івано-Франківської області з баскетболу. Днями на паркеті Спортивного комплексу Івано-Франківського Національного університету нафти і газу команда навчального закладу зіграла з коломийський баскетбольним клубом «Тирлич». Гра виявилася напружено, перевага була мінімальною, вирішальною виявилася остання чверть поєдинку.

З рахунком 103:91 перемогу в запеклому двобої вибороли коломийські баскетболісти. Гравці БК «Тирлич» з перших хвилин почали лідирувати, щоправда в перших двох чвертях з мінімальною перевагою. Переломним виявився початок четвертої чверті, коли коломийські гравці збільшили відрив до 10 очок.

Головний тренер команди Університету нафти і газу Олександр Гулько, не дуже задоволений грою своїх підопічних. Він вважає що його команді для перемоги не вистачило травмованих гравців.

«По перше – наша команда – це команда студентів, а це також важливо. По-друге, « Тирлич» є гравці які грали раніше за нашу команду, а це чималий плюс суперникам і до того ж в нас декілька провідних гравців травмовані. Якби були ті хто травмований, то ми б грали однозначно на рівних з коломийськими баскетболістами протягом всієї гри. На жаль в четвертій чверті хлопці студенти вже змучилися, а рівноцінних замін не було. Якби наші травмовані гравці були на паркеті, то ще не відомо хто б тоді виграв, а хто б програв», – наголосив після завершення матчу головний тренер БК ІФУНГ Олександр Гулько.

Навіть рідні стіни не допомогли команді університету нафти й газу здобути перемогу, але треба віддати належне, коломиянам, вони, за словами президента баскетбольного клубу «Тирлич» Романа Бортейчука, з кожною грою додають в класі і впевнено виступають на обласних змаганнях.

«Приємно, що молоді хлопці мають таке захоплення як баскетбол і ставлять перед собою конкретні цілі. Мене тішить той факт, що поставивши перед собою завдання виграти чемпіонат Івано-Франківської області, команда впевнено і наполегливо крокує до перемоги. Перше коло хлопці завершили без жодної поразки, тож результат постійних тренувань видно неозброєним оком, з кожною грою команда додає в класі і головне не зупинятися на досягнутому», – наголосив президент БК «Тирлич» Роман Бортейчук.

З ним погоджується і граючий тренер тирличан Андрій Романиця: «Гра була нелегкою. Ми знали що ця команда на своєму ігровому майданчику почуває себе впевнено, це видно було з кількості трьох очкових, які вони забили і ми мали певні проблеми в перших чвертях, але справились. Результат говорить сам за себе. Кожна перемога для нас це як стимул працювати ще наполегливіше та вдосконалювати майстерність гравців. Ми будемо старанно тренуватись і надалі показувати ще кращий результат та гарну гру».

Матеріал підготувала Оксана Островська, шеф-редактор тижневика «Коломийські ВІСТИ»