друкувати


Сергій Козлов запрошує: "Голоси, які ми любимо"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-23 02:40:34

29 березня об 14 годині в стінах Палацу Культури відбудеться неординарна подія, яка неодмінно зацікавить студентську молодь та школярів. Сергій Козлов, керівник Народного театру поезії «Орфей», запрошує всіх взяти участь у літературному фоноклубі під назвою «Голоси, які ми любимо».

Протягом довгих п’ятдесяти років Сергій Козлов збирав унікальну фонотеку. Своїм скарбом він хоче поділитися з усіма, хто зуміє його по належності оцінити. Захід триватиме близько години, під час якої можна буде насолодитися мистецьким виконанням поезії відомими артистами, а також авторське виконання власних творів. До прикладу, глядачі почують твори Дмитра Павличка в його виконанні. Все це супроводжуватиметься відеорядом та пісенними виступами.

До клубу запрошено викладачів літератури, журналістів, письменників та всіх, хто любить поетичне слово. В разі якщо клуб зацікавить коломиян, то Сергій Іванович з радістю буде продовжувати такі зібрання. Готовий невтомний діяч культури готувати тематичні поетичні вечори для шкіл, яким була б цікавою така співпраця.

Автор: Оксана РИЖУК