друкувати


Пожежа вкоротила віку 47-літньому прикарпатцеві

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-23 09:00:16

На Івано-Франківщині у вогні загинула ще одна людина. Трагедія сталася сьогодні вранці у селі Черемхів Коломийського району.

47-річний чоловік мешкав сам, ніде не працював. Сусіди стверджують: любив хильнути зайвого. По господарству йому допомагала мати, котра жила неподалік. Саме їй випало на долю першою помітити пожежу, яка забрала життя її дитини.

Вранці жінка, як завжди, принесла синові поснідати. Не встигла відчинити вхідні двері його хати, як назустріч густою хмарою ринув чорний дим. Перелякана пенсіонерка не наважилася зайти досередини, а чимдуж помчала за допомогою до сусіда. Насамперед люди викликали рятувальників, тоді повернулися до будинку та навстіж повідчиняли вікна і двері.

Нещасного господаря знайшли у кімнаті на дивані. Він був уже мертвий. Підлога довкола вигоріла. Це дає фахівцям Управління Держтехногенбезпеки в області привід припускати, що пожежа у цій хаті виникла через необережність у поводженні з вогнем під час куріння самого загиблого. Що син мав цю згубну звичку, підтвердила і його мати.

Наразі достеменні причини пожежі та збитки, спричинені нею, з’ясовують спеціалісти. Та, якими б вони не були, чоловіка уже не воскресити.

Нагадаємо, що з початку року на Івано-Франківщині у вогні загинуло уже 20 осіб, ще 19 – травмовано.

Джерело: Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області