друкувати


В цьогорічному "Золотому їжаку" вперше візьмуть участь коломийські перукарі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-16 03:00:44

Коломийські майстри ножиць і гребінця візьмуть участь у сьомому фестивалі перукарського мистецтва «Золотий їжак», який відбуватиметься цьогоріч 31 березня.

Про це розповіли вчора, під час прес-конференції в Івано-Франківську організатори фестивалю - керівник Агентства моделей «Ювента» Тетяна Терсенова-Заводовська та директор розважального комплексу «Пасаж Гартенберг» Олександр Долішній.

З їх слів, фахівці коломийської перукарні «Мадам» представлять чудову колекцію дизайнерських зачісок у етнічному стилі. Щоправда, подробиці нової колекції наразі не розголошуються. Крім коломиян, участь у заході візьмуть івано-франківські салони-перукарні «Монро», «Колібрі», «Батерфляй», «Класика+», «Фея», «Пеггі Саж», а також перукарі-індивідуали Т.Тимків та В.Беляков.

За словами організаторів кожна колекція включатиме не менш, ніж 6 колекцій, обов’язково має тематичну назву, а створені образи обов’язково мають являти собою цільну і гармонійну композицію. «Маємо певну часову обмеженість, - розповідає Т.Терсенова-Заводовська про проблемні моменти фестивалю, - тому ми вирішили залучити цьогоріч ті салони, які раніше у нас ще не були представлені».

Саме дійство розпочнеться о 16.00 годині 31 березня у залі «Пасажу Гартенберг».

Автор: Сергій БІЛИЙ