друкувати


Гірше за міських студентів у чинному трудовому законодавстві орієнтуються мешканці села

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2012-03-13 12:00:55

Обізнаний значить озброєний — молодь Івано-Франківщини проінформують про їхні права на ринку праці. У 4 районах Прикарпаття стартує інформаційна кампанія «Знай і захищай свої трудові права: подбай про майбутнє!»

Ініціатори заходу переконані, нині молодь часто є інертною у всьому, що стосується ринку праці. Вони не знають ні своїх трудових прав, ні пільг, ні, відповідно, державних гарантій у сфері трудових відносин. Натомість оперують власними амбіціями та наявністю диплому. Утім бути просто готовим споживачем у сучасному світі замало.

Гірше за міських студентів у чинному трудовому законодавстві орієнтуються мешканці села. Особливо соціально-незахищена молодь. Відтак основна ціль проекту — підвищення рівня правової обізнаності саме цієї верстви населення, шляхом надання безкоштовних консультацій.

Загалом для учасників проекту проведуть 15 виїзних тренінгів. Окрім того у планах організаторів створення 5 інформаційних куточків, а відтак і осередків надання безкоштовної правової допомоги. Триватиме інформаційна кампанія до липня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»